Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Allan Tang Mr. Allan Tang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Shenzhen Apexls Optoelectronic Co., Ltd
panasproduk
kabéh Produk
>
Tentang Kami
Shenzhen Apexls Optoelectronic Co., Ltd. (www.kszled.com), cabangna Ledman Optoelectronic Co., Ltd., didaptarkeun di 2009 kalayan modalna RMB23,142,900. Kalayan pamekaran gancang, Apexls janten Pamimpin Témbong LED Kreatif sareng pabrik produk LED anu terintegrasi, ngalangkungan pamekaran, produksi, pamasaran sareng jasa sagala jinis tampilan LED Kreatif sareng tampilan LED Biasa. Taman industri Apexls tempatna di distrik Baoan, anu ngan ukur 20 menit ku mobil ka Bandara Internasional Shenzhen. Taman industri kalebet gedong pabrik 36,000 ㎡ sareng gedong hirup 12,000 ㎡ kalayan langkung ti 300 padamel. Ayeuna produk anu dipimpin kami parantos dijual ka langkung ti 80 nagara sareng daérah, sapertos AS, Spanyol, Kroasia, Bulgaria, Romania, Polandia, Rusia, Australia, Chili, Argentina, Brasil, Paraguay, Mexico, Singapura, Thailand, Malaysia, Indonesia , Vietnam, Arab Saudi, Iran, Koréa Kidul, Hongkong, Taiwan sareng sajabina. Kami gaduh langkung ti 5 kantor cabang di Cina sareng perusahaan cabang di Malaysia.
Kirim surélék Panalungtikan Kiwari Didatangan Kilang kitu abdi
Taros Kami
Allan Tang

Mr. Allan Tang

2850147541@qq.com

  • +86-0755-27455895
  • 2850147541@qq.com
  • +8613823345944Contact me with Whatsapp
  • Building 1st, Lougang Block, Songgang Street, Baoan District, Shenzhen, China. , Shenzhen, Guangdong
  • http://apexls.su.bossgoo.com
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan