Komunikasi karo Supplier? Supplier
Allan Tang Mr. Allan Tang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Shenzhen Apexls Optoelectronic Co., Ltd
PanasProduk
Kabeh Produk
>
Babagan awake dhewe
Shenzhen Apexls Optoelectronic Co., Ltd. (www.kszled.com), anak perusahaan Ledman Optoelectronic Co., Ltd., kadaptar ing taun 2009 kanthi ibukutha RMB23,142,900. Kanthi pangembangan cepet, Apexls dadi Pimpinan Tampilan LED Kreatif lan pabrik produk LED sing terintegrasi, kalebu pengembangan, produksi, pemasaran lan layanan kabeh jinis tampilan LED Kreatif lan tampilan LED Biasa. Taman industri Apexls dununge ing distrik Baoan, sing mung mbutuhake 20 menit nganggo mobil menyang Bandara Internasional Shenzhen. Taman industri kalebu bangunan pabrik 36,000 ㎡ lan bangunan urip 12.000 ㎡ kanthi luwih saka 300 karyawan. Saiki produk sing dipimpin wis didol menyang luwih saka 80 negara lan wilayah, kayata AS, Spanyol, Kroasia, Bulgaria, Romania, Polandia, Rusia, Australia, Chili, Argentina, Brasil, Paraguay, Mexico, Singapura, Thailand, Malaysia, Indonesia , Vietnam, Arab Saudi, Iran, Korea Selatan, Hongkong, Taiwan lan liya-liyane. Kita duwe luwih saka 5 kantor cabang ing China lan anak perusahaan ing Malaysia.
Kirim Enquiry Saiki Ngunjungi Pabrikku
Hubungi Kami
Allan Tang

Mr. Allan Tang

2850147541@qq.com

  • +86-0755-27455895
  • 2850147541@qq.com
  • +8613823345944Contact me with Whatsapp
  • Building 1st, Lougang Block, Songgang Street, Baoan District, Shenzhen, China. , Shenzhen, Guangdong
  • http://apexls.jw.bossgoo.com
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki